formbröd

1 bröd á 22-24 skivor (1 kh per skiva)

4,5 dl mandelmjöl

1 msk BakePro

6 msk sesamfrö

6 msk fiberhusk (finns på glutenhyllan oftast)

3 tsk bakpulver

1,5 tsk salt

6 medelstora ägg

3 dl creme fraiche

6 msk smält kokosfett

Blanda de torra ingredienserna och blanda sedan i det smälta kokosfettet, häll sedan i ägg och creme fraiche. Låt stå i fem minuter, häll sedan ner i bakpappersklädd brödform. Ta en blöt sked och jämna till ytan. Grädda i 200 g i ca 45 minuter. Evenetuellt lägg folie på brödet den sista kvarten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0