fisksoppa

Fransk fisksoppa LCHF 4-5 port
1
fänkål
1 gul lök
3 msk smör
1 paket saffran 0,5 g
8 dl vatten
3
dl vispgrädde
2 st fond du chef fiskbuljong eller motsvarande
2-3 msk
pressad citron
5-6 portionsbitar lax och/eller torsk
2 tomater
2 msk
hackad basilika
lite salt och peppar

Gör så här:
Hacka
fänkål och lök. Fräs mjukt med saffran i smöret.

Häll på vatten, fond,
vispgrädde och pressad citron. Koka ihop.

Finhacka tomaterna. Lägg i
tomaterna tillsammans fisk och basilika. Sjud 5-10 minuter tills fisken är
färdig.

Servera med något gott LCHF-bröd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0