Chokladpannacotta




Chokladpannacotta LCHF 4 port
3 dl vispgrädde
100 g mörk choklad, minst 70%
2 gelatinblad
1 msk LCHF-socker
1/2 tsk vaniljpulver
Till servering
vispad grädde

Gör så här:
Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten i 5 minuter.

Koka
upp grädden tillsammans med LCHF-sockret och låt sjuda på svag värme i några
minuter tills sockret löst sig.

Ta kastrullen från plattan och lägg i
chokladen, bruten i mindre bitar. Rör runt tills chokladen smält helt.

Ta
upp gelatinet ur vattnet, krama ur vattnet och lägg i chokladen. Rör runt så det
smälter. Rör ner vaniljpulvret.

Häll upp i portionsglas och ställ kallt i
minst 4 timmar eller över natten.

Servera med vispad grädde och kanske en
chokladbit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0