Chokladminttryflar

Chokladminttryflar

Ingredienser

100 gram mörk choklad (70 – 85 %)

0,75 dl vispgrädde

2 msk sukrin

1 msk smör

Några droppar mintessence

Kakao att rulla tryfflarna i

Beskrivning 1. Hacka chokladen fint i en matberedare. 2. Koka upp grädden och häll den över chokladen under omrörning. 3. Tillsätt även smöret och rör ihop. 4. Smaksätt med mintessencen och smaka av. 5. Häll över massan i en låda med lock och ställ in i kylen så att det stelnar. Det tar ca 3 timmar. 6. Rulla sedan chokladen till bollar och rulla i kakao. 7. Förvara tryfflarna kallt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0