björnbärsbakelser

Björnbärsbakelser (4 st)
  • 2 ägg
  • 1 msk honung (går att byta ut mot t.ex. stevia strö)
  • 1 krm vanilj
  • 2 dl grädde
  • 50 g mörk choklad
  • 1 dl björnbär
Garnering: Hackad mandel, röda vinbär och hackad choklad.
Vispa äggen poröst med honung och vanilj. Vispa grädden hårt och blanda med äggsmeten. Hacka chokladen (spara lite till dekoration). Vänd ner choklad och björnbär i smeten och häll den i små pajformar. Ställ i frysen i minst två timmar. Ta fram och tina några minuter innan servering. Toppa med mandel, choklad och vinbär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0